Re: hlava T-Rex na Mini-Titan hlavni osu Lipanek (27.07.2010 16:39:52): jeste bych se zeptal, neda se dat na kazdy konec tahla prislusny ball link (tj. nahoru trex, dolu MT)? Nebo je i jiny prumer dratu tahla?
Re: Trex600N krivky bigsam72 (28.07.2010 12:17:55): Pokud se přetáčí, tak sniž křivku v inkriminovaném bodě. Otázkou je, kdy tam máš 0° - napadá mne jedině souvrat.
Pokud bude prostřední bod hodně nízko, tak bývá třeba ovykle upravit ještě 2 a 4 bod.
Re: PROTOS KIT prodlouzena verze - SKLADEM krtek2k (28.07.2010 07:18:49): Hmm ale stale jsi nerekl, kolik ti to vlastne toci pri te "silene spotrebe". Nekdo toci 2800 jiny zase 2200. Rozdil ve spotrebe je pak nemaly. A kdyz dam vetsi listy, tak bude mozne snizit otacky a tudiz by spotreba nemusela nijak dramaticky narust.
Jenze od tebe se clovek dozvi tak akorat procento otevreni reglu, coz je informace na dve veci.
Re: Trex600N V-bar OS55 Xfive (27.07.2010 19:23:01): Výsledek jedním slovem orgazmus!!! Tak len nech to vydrží čo najdlhšie , mimochodom ja som niečo podobné prežíval ak som prešiel s 3G na BeastX kombinácia je podobná Trex 600N BeastX OS55
Re: PROTOS KIT prodlouzena verze - SKLADEM boZZda (27.07.2010 22:45:37): Taky nechápu proč to řešit. Z toho co jsem napsal, musí být každýmu, kdo někdy stavěl protose s origo "lipotech" motorem jasný, že otáčky snížený jsou.. to mi nikdo nevymluví.
Re: FBL na nitru VR (27.07.2010 22:35:43): V návode na Beast to primo zakazuji, ale poradil mi to Nigel Brown se slovy, ze nesmis brat navody az tak vazne...vyzkoušel jsem to a fungovalo to jak na 3G, tak na Beast a mam to ted i na Vbaru..nesmis tu pasku moc zatahnout, ale tak primerene...potom to funguje dokonale.
Re: PROTOS KIT prodlouzena verze - SKLADEM vito (27.07.2010 16:56:38): OK rozumím. Já jsem jen napsal, že mě to sedí. To, že to sedí mě neznamená, že to bude sedět někomu jinému. Tohle jsem tady řešit nechtěl!
Re: FBL na nitru Xfive (27.07.2010 22:11:36): Ale kdy se to přitáhne velcro páskou nebo dokonce stahovací páskou, jak je občas vidět, tak se vlastně funkce silentbloku (oboustanky) vyruší a je to "na tvrdo". Nebo se pletu?
Re: FBL na nitru Filip (27.07.2010 21:34:32): pokud mas dobre mechanicke nastaveni, je to temer jiste vibracema..na 3G mi to delalo to same, dal jsem na na cidlo robe pasku, destičku a original 3G tenší pasku, celé to pritáhl velcropaskou a bylo po problemu...nakonec to same radí i pro v-bar pokud vse ostatní selze...
Re: FBL na nitru Filip (27.07.2010 21:11:15): Petrovi chodi bestx vo velocitke exelentne ale má origoš bezpádlovú hlavu outrage. Možno máš zlé prepákovanie.
Re: FBL na nitru Xfive (27.07.2010 20:54:43): Ano. To samozdřejmě mám. Už jsem to nastavoval a ne jednou. Ale poprvé na nitru. Dělalo mi to jednou bordel na T-500. Pořád se to klátilo doleva. Dal jsem pod to tvrdší pásku a bylo...
Re: FBL na nitru Filip (27.07.2010 20:51:02): první a zasadní vec je dobre nastavit mechanicky helinu, tzn kolmost táhel , stredy serv, cykliku do roviny...toto je hooodne dulezite pro chovaní FBL...pokud más fbl který má senzor spolu s ridici jednotkou v jedne krabičce do které se strkají dráty od serv, zkus ji pritáhnout velcro paskou.
FBL na nitru
Dal jsem na Velocity 50 FBL system. Hlavu jsem si upravil samo domo. Mam ale problem. Zřejmě vlivem vibraví a chvění od motoru mi pořád vrtulník někam utíká. Zkoušel jsem dát na tvrdou oboustranku, měkou oboustranku, zkoušel jsem i na dvě oboustranky a mezi dát kovovou destičku. Zatím nejlepší vásledek je s jednou oboustrankou od robbe. Lítat se dá, ale pořád se to někam zalamuje. Jak to vyřešit?